Vidám nyári tábor a Balatonnál

A MINYATA Egyesület önkéntesei idén huszonharmadik alkalommal szerveznek tábort szociálisan hátrányos helyzetű, létminimumon élők, gyerekeiket egyedül nevelő, minimálbért kereső szülők vagy nevelőszülők gyerekeinek, nagycsaládos gyerekeknek, állami gondozottaknak.
A táborba partnerszervezeteink küldik a gyerekeket.

Egy kis ízelítőt: itt talál.

A tábor ideje: 2019. 06. 23 – 28. (vasárnaptól péntekig).
Táborunk résztvevői: 8 - 12 éves gyermekek.
Helyszín: Accent Hotels Kft., Holiday Hotel Csopak Üdülője.
Elhelyezés: kőházban, 5 ágyas szobákban.
Étkezés: az utazás napján vacsorától, hazaindulás napján reggeliig, naponta négyszer.

Idei programtervek:
A balatoni fürdőzés a legkedvesebb program, de ezen kívül szervezünk sportversenyeket, kézműves foglalkozásokat, tábori diszkót, esti filmvetítést.
A gyerekek a tábor során csoportosan vagy egyénileg versenyeznek különféle vetélkedőkön vagy versenyeken. Lesz többek között „Állatkert”, „Akadályverseny”, vízi sorverseny, éjszakai „Rókavadászat”, „Ki-mit-tud”, „Most mutasd meg”, és a legszebb szoba által kiérdemelt „Aranylapát” díj is.
Külsős vendégeket várunk a táborba, hogy kulturális és értékes előadásokat tartsanak a gyereknek.

A tábor részvételi díja: 9.000,- Ft/gyermek, mely tartalmazza az utazást Budapestről oda-vissza busszal, a balatoni szállást, az étkezést 6 napra, illetve a programok költségeit.

A tábor önkéntesei és az Egyesület vezetői nem részesülnek semmilyen anyagi juttatásban, munkájukat térítésmentesen végzik szabadidejükben.

Érdeklődni a táborozás megkezdése előtt és közben a 0620/220-9796 -es telefonszámon lehet.

Az Egyesület (mint közhasznú nonprofit szervezet) akár a tábor egy gyerekre jutó önkötségének kifizetését (40.000,- Ft-ot), akár más felajánlást is szívesen fogad.

A táborban fénykép- és videó-felvételeket készítünk, melyek felkerülhetnek az Egyesület honlapjára és közösségi oldalára.


Dalos László, táborvezető: 0620/663-0005

Dalosné Tóth Zsuzsanna, egyesület elnöke: 0620/663-0508